FENNTARTHATÓ ÉTELMÓDVÁLTÁS

A VigorTeam TÁMOGATÁSÁVAL

Nem, nem elírás, szándékos a betűcsere 🙂

Az életmódváltás legfontosabb alappillére a táplálkozás újragondolása. 

Akár fogyás, akár egyéb, testi vagy lelki panasz megoldása a cél, tartós siker csak hosszútávon fenntartható módszerekkel érhető el.
Ma már azt is tudjuk, hogy az ideális testsúly eléréséhez csak 15%-ban járul hozzá a rendszeres testmozgás – a meghatározó arányt a helyes táplálkozás adja. 

A VigorTeam kétféle, bizonyítottan hatékony módszer alkalmazásával tud ezek megvalósításában közreműködni.
Az egyik módszer lényege, hogy egy komplex műszeres vizsgálat során meghatározzuk, milyen a szervezet energiaszintje, hol szorul támogatásra, milyen élelmiszer alapanyagokra, gyógyszerekre, vitaminokra reagál.
A kapott eredményt felhasználva funkcionális táplálkozási tanácsadónk segítségével meghatározzuk azt a diétát, ami életszerű, fenntartható, és az egész család, vagy akár a baráti kör is szívesen fogyasztja.
Utóbbi a legfontosabb szempont, hiszen nem életszerű, hogy egy négytagú családban a mama magának külön főzzön, vagy ha vendégek jönnek vacsorára, akkor a diétázó végignézi, amíg a többiek lakomáznak, miközben ő könnyeit nyelve egy sárgarépát majszol.

A cél az, hogy a vizsgálat során a szervezet számára károsnak mért anyagokat kiiktassuk, a jótékonynak mért alapanyagokból pedig nem diétázók számára is élvezetes, teljes értékű ételek előállítására tegyük képessé azt, akinek bizonyos élelmiszereket kerülnie kell. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük