Kik vagyunk

Sturm Judit

20 éve kezdtem el foglalkozni biorezonancián alapuló állapotfelméréssel. Ezt a módszert a Yamamoto Intézet igazgató főorvosától, Dr. Hegyi Gabriella doktornőtől  sajátítottam el.
Együttműködöm természetgyógyász szemléletű orvosokkal. Továbbképzéseken bővítem tudásomat.
A mérések alapján kapott információk figyelembe vételével gyakorlati tanácsokkal segítem a hozzám fordulókat mind a táplálkozás, mind az életvitel tekintetében.

 

Módos Anikó

Közel tíz éve diagnosztizált autoimmun betegségem révén magam is érintett, rutinos diétázó vagyok.
Diétás szakácsként számtalan receptet fejlesztettem és teszteltem az elmúlt évek során, így valóban hasznos, gyakorlati útmutatást tudok nyújtani kezdő és haladó diétázóknak egyaránt.
2017-ben saját gluténmentes rovatot indítottam a BBC Good Food Magazinban, és hamarosan megjelenik első glutén-tej-és cukormentes szakácskönyvem a Kossuth Kiadó gondozásában.

Az életszerű, fenntartható diétázás híve vagyok, receptjeimet úgy írom, hogy a belőlük készült ételek azok számára is élvezetet nyújtsanak, akik nem diétáznak. Ez lehetővé teszi, hogy ha egy családban csak egy valaki tart speciális étrendet, nem kell, hogy kirekesztve érezze magát, mert a neki szóló fogásokat a család többi tagja is szívesen fogyasztja.
A mentes alapanyagok beszerzése nem egyszerű, és főleg nem olcsó mulatság.
A kezdő diétázónak nagyon nehéz eligazodni az egyre szélesebb kínálatban, miközben nagyon fontos, hogy a javasolt élelmiszerek mindig kéznél legyenek. Igény szerint szívesen segítek egy kezdőcsomag összeállításában, és beszerzésében is.

Kettőnk együttműködése segít Önnek az egészséges életmód és táplálkozás kialakításában.