Tűszúrás nélküli, gyors, műszeres vizsgálat

Informatív állapotfelmérés

Az eljárás lényege:

A valódi betegségmegelőzésben van szerepe, olyan korai felismerést nyújt, amikor a szervezetben még nincs jelen a betegség, csak a sejtek közti információ és energiaáramlás szenved zavart, esetleg a hagyományos orvosi eszközökkel még ki sem mutatható a működési eltérés. Előre lehet jelezni kóros folyamatokat, illetve lehetővé teszi a célzott tanácsadást, hogy a betegség megelőzhetővé váljon.

Lehetővé teszi ezen felül szervek, szervrendszerek működésének felmérését és ok-okozati kapcsolatok, összefüggések felderítését. Alkalmas góckutatásra, allergiás folyamatok, fertőzések kimutatására, rávilágít a szervezetben meglévő hiányállapotokra, lehetőség van azok célzott, szakszerű pótlására.

Ha a felszívódás, az emésztés, a bélnyálkahártya megfelelő állapotban van és megadjuk a szervezetnek, amire szüksége van, a szervezetet hagyjuk jól működni és nem mindig csak a tünetet vesszük célba – akkor beindulnak a testünkben az önrendező, öngyógyító folyamatok.

Forrás: Dr. Paltán Ildikó


Lehetőség van saját, rendszeresen szedett gyógyszerek, valamint természetes alapú készítmények bemérésére, amelyek segítik a szervezet egyensúlyának visszaállítását.